Over ons

Fietshuren.com is een fietsverhuurder waarbij service en beleving hoog in het vaandel staat. Wij zijn er om jullie een onvergetelijke dag te laten beleven.
hoe werkt he Fietshuren.com

Een gezellig & gedreven team

Wij zijn een fietsverhuurder met vele jaren ervaring. Opgericht in 2018 onder de naam Rent & Event in Volendam. Begonnen met de verhuur van slechts 10 fietsen en 30 scooters. Onze winkel in Volendam telt inmiddels 20 medewerkers en ons assortiment voertuigen is inmiddels flink gestegen. Door onze flexibiliteit en service worden wij hoog aangeschreven door zowel onze samenwerkingspartners en als onze klanten
Foto in Volendamse kleding Rent Event1 Fietshuren.com
Fietsverhuur door heel nederland Fietshuren.com

Actief door heel Nederland

Door het grote transport materiaal om onze voertuigen te vervoeren kunnen wij door het gehele land fietsen en scooters leveren.

Waarom fietshuren.com?

Fietshuren.com is gespecialiseerd in het leveren van verhuur voertuigen door het hele land. Ons aanbod is enorm en groeit elk jaar. Geen groepsgrote is te gek. Of je nu fietsen of scooters nodig hebt voor een evenement, familie uitje of bedrijfsuitje, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Een leuke route fietsen met familie, vrienden of collega's?

Scroll naar boven