Fietsen huren voor groepen

Fietsverhuur voor groepen

Wil je fietsen huren voor groepen?  Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige fietsen voor groepen van alle groottes, en we maken het je makkelijk om de fietsen op locatie aan te bieden. Of je nu een bedrijfsuitje, een teambuildingsevenement, een familiebijeenkomst of een schoolreisje organiseert, wij hebben de perfecte fietsen om ervoor te zorgen dat jouw groep een geweldige tijd heeft.

Waarom Fietsen Huren Voor Groepen?

Fietsen huren voor groepen biedt tal van voordelen voor zowel organisatoren als deelnemers. Het is een leuke, gezonde en milieuvriendelijke manier om samen te komen en de omgeving te verkennen. Onze fietsen zijn geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, waardoor iedereen kan deelnemen aan het avontuur. Bovendien stimuleert fietsen het teamwerk, de communicatie en de samenhang binnen de groep, wat resulteert in onvergetelijke herinneringen.

fietsverhuur voor groepen op locatie
Wil je fietsen huren voor een grote groep? Wij leveren de fietsen op elke gewenste locatie in Nederland.

Onze Diensten

Bij fietshuren.com streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Onze diensten omvatten:

  • Verscheidenheid aan Fietsen: We beschikken over een breed scala aan fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, tandemfietsen, fatbikes, kinderfietsen en elektrische scooters. Deze zijn te huur voor kleine en hele grote groepen.
  • Levering op Locatie: We begrijpen dat het organiseren van een groepsactiviteit al genoeg werk met zich meebrengt. Daarom bieden we levering op locatie aan, waarbij we de fietsen rechtstreeks naar je gekozen locatie brengen. Of het nu een hotel, park, strand of ander evenemententerrein is, we zorgen ervoor dat de fietsen klaarstaan wanneer en waar je ze nodig hebt. Een andere ophaallocatie is uiteraard geen probleem. 
  • Gidsen en Routesuggesties: Als je wat extra begeleiding nodig hebt, kunnen we ervaren gidsen leveren die je door de mooiste routes en bezienswaardigheden van de regio leiden. We kunnen ook routesuggesties bieden voor zelfgeleide tochten, zodat je de omgeving op je eigen tempo kunt verkennen.
fietsen huren voor groepen
Kies ervoor om jullie fietsen op locatie te laten leveren met onze haal en breng service.

Tarieven voor het huren van een fiets op locatie

Onze tarieven zijn concurrerend en transparant, met flexibele pakketten die zijn afgestemd op de behoeften van jouw groep. We bieden speciale tarieven voor grote groepen en langere verhuurperiodes. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte op basis van de grootte van je groep, de duur van de huur en eventuele speciale verzoeken.

Reserveren en Contact

Het reserveren van fietsen voor jouw groep bij fietshuren.com is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of ons onderstaande online reserveringsformulier en ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen bij het plannen van je fietsavontuur. We beantwoorden graag al je vragen en verstrekken alle benodigde informatie om ervoor te zorgen dat je groepsuitje soepel verloopt.

Heb je vragen, laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Offerte formulier Fietshuren.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

1. Huurfietsen kiezen

Voer een getal groter dan of gelijk aan 15 in.
 
Gazelle Stadsfiets
Gazelle stadsfiets huren Fietshuren.com
Gazelle E-bike
Gazelle Ebike Huren Fietshuren.com
E-chopper
Echopper huren Fietshuren.com
E-fatbike
Fatbike huren Fietshuren.com
Kinderfiets
kinderfiets Fietshuren.com
Scroll naar boven